ZÁRSZERVIZ - CSERE SZOLGÁLTATÁSAINK BUDAPEST ÉS PEST MEGYÉBEN

BLOG

A Mul-T-Lock 7×7 zárbetétről, avagy a nagy átverés

A Mul-T-Lock egyes zárbetétjei, nevezetesen a 7×7 cilinder körül, még mindig félreértések vannak, félrevezetések övezik. Ezeket szeretnénk most „leleplezni“. Ám ez a szó talán nem is annyira megfelelő, hiszen ezek nem hétpecsétes titkok, melyet féltve őriz a gyár vagy a magyarországi forgalmazó, hanem inkább tévhiteknek mondanánk őket. Amennyiben Ön is nagy rajongója, kedvelője a 7×7 betétnek, érdemes tovább olvasnia, hátha érik olyan „meglepetések“, amelyeknek nem fog örülni.

Tovább olvasom

Az árkülönbségekről

Mai cikkünk apropóját ismét csak az élet produkálta, mégpedig egy érdeklődő hölgy személyében, aki azzal a panasszal fordult hozzánk, hogy letörött a külső kilincse, és tudnánk-e ezt neki orvosolni. Eleinte kínai ajtóra gyanakodtunk, de nem voltak meg az „ismertetőjelei“, így inkább kértünk egy fotót a kilincsről. Így derült ki, hogy Mul-T-Lock ajtóval állunk szemben.

Tovább olvasom

A vidéki munkákról

A weboldalunkon minden olyan információ megtalálható, amelyre az ügyfélnek szüksége van. A baj azonban az, hogy az ügyfelek nem olvassák el ezeket. Megkeresik a telefonszámot és egyből telefonálnak, holott nem lehetnek teljesen biztos abban, hogy azt dobta ki a kereső, amire nekik szükségük van, ebből pedig félreértések és kisebb viták alakulhatnak ki.

Tovább olvasom

Az ügyfelek típusairól

Mai, kicsit humoros, vicces írásunk azokról az ügyfelekről szól, akik valamilyen szempontból egy adott embertípusba tartoznak. Ilyenek például azok, akik biztosan nem rendelnek semmit, és amit, mi is tudunk előre. Ez kicsit vicces, mert kérdezhetik, hogy honnan tudjuk ezt, de tény, hogy tudjuk. Megérzés és tapasztalat. Olvassanak tovább!

Tovább olvasom

Dobja el lakáskulcsait – itt a jövő!

Az egyéni dolog, hogy az otthonában, lakása belterében ki, milyen okos eszközöket használ, de mint a leggyengébb pont, a bejárati ajtó védelme is működtethető különböző okos eszközökkel. Ma már, mikor a küszöbön a jövő, a mobiltechnológia alkalmazható a bejárati ajtónál is. Nyisson, zárjon mobiltelefonnal, ujjlenyomattal, klaviatúrás kóddal, dobja el a kulcsait!

Tovább olvasom

Betörés – Zárfeltöréses módszerek ismertetése 1.

Természetesen ezzel a blogunkkal nem a betörőknek akarunk tanácsokat, tippeket adni, sajnos tudják ők nélkülünk is, mit kell tenni. Csupán olvasóink, ügyfeleink figyelmét szeretnénk felhívni a betörési módszerek hatékonyságára, és részletesebb tájékoztatást adni ezekről a módszerekről. Talán ezzel segíthetünk ötleteket adni, hogy hogyan tehetnék biztonságosabbá az otthont védő bejárati ajtót, hiszen ez a „válaszfal” a lakás/biztonság/magánszféra és a külvilág között. Remélhetőleg, aki olvassa mai cikkünket, az fel is tudja mérni, hogy az ő ajtója milyen állapotban van, melyek a gyenge pontjai, illetve hol szorul védelemre, erősítésre.

Tovább olvasom