ZÁRSZERVIZ - CSERE SZOLGÁLTATÁSAINK BUDAPEST ÉS PEST MEGYÉBEN

DYNAMIC ZÁRBETÉT

Az izraeli Dynamic zárbetét családja, a magas biztonsági fokozata mellett -ami már a lapon marásban tükröződik-, fogaskerekezhető is. Törésvédelemmel van ellátva, fő- és vezérkulcs rendszer készíthető belőlük. Fúrásvédelemmel és finomnyitás elleni védelemmel is el vannak látva és 3 kulccsal kerülnek forgalomba. Cégünk csak ajánlani tudja ezeknek a zárbetéteknek a használatát a magas minőség és biztonsági fokozat miatt!

Dynamic zárbetétek

Az izraeli Rav-Bariach (RB) által gyártott zárbetétek a világ megannyi országában vezető szerepet töltenek be a biztonságtechnika területén. Ez köszönhető annak, hogy az izraeli mérnökök egy biztonságos, strapabíró, felső-középkategóriás zárszerkezetet fejlesztettek ki. A pontos fejlesztésnek és a színvonalas gyártási technológiának köszönhetően, a Dynamic zárbetét egyre népszerűbb Magyarországon is. Ezek a zárbetétek már sok helyen, sok lakóparkban megtalálhatók, legyen szó izraeli, kínai vagy műanyag bejárati ajtóról.

Az RB Dynamic egy megbízható zárbetét, mely kifejezetten a lakosság mindennapi használatára lett kifejlesztve. A zárbetét az általános követelményeknek teljes mértékben megfelel, és kielégítő védelmet nyújt lakása számára.

Ez a zárbetét interaktív csapos szerkezettel, törésvédelemmel és fúrásvédelemmel van ellátva. A speciális gyártástechnológiának és a kiváló anyagminőségnek köszönhetően, nagyszerű védelmet nyújt a legelterjedtebb zárnyitási technikák ellen. 100 százalékban ellenáll pl. az egyre gyakoribb finomnyitás, zárfésülés ellen, amely nyom nélkül, gyorsan és hangtalanul végrehajtható a legtöbb hazai forgalomban lévő zárbetét esetében!

A zárbetéthez tartozó kulcsok kétoldalas, szimmetrikusan fúrt kulccsal készülnek, melynek kulcsfejeit jellegzetes műanyag borítással látták el. A műanyag fejen a gyártó cég neve és logója látható.

A kulcsok másolásának védelme érdekében az izraeli cég kitalálta, hogy a kulcsok másolása kizárólag egy úgynevezett kódkártya segítségével történhessen. Így a kulcsok másolása a kártya hiányában nem megoldható. Fontos tudni azonban, hogy az RB Dynamic kulcsainak a szabadalmi védelme már lejárt, így a kulcsokat szabadon lehet másolni, nem szükséges hozzá a kártya sem! Magyarországon a Kulcskirály zárszaküzletet ajánljuk a kulcsmásolásra, mert nyerskulcs hiányában a legtöbb kulcsmásoló nem másolja le a kulcsokat.

A Dynamic cilinder a kategóriájában a legjobb minőségű, és ár-érték arányban magas védelmi fokozatot nyújtó zárbetét, amely TÜV és MABISZ minősítéssel rendelkezik.

Teljes körű Mul-T-Lock zárszerviz

Amennyiben Önnek bármilyen esetben Mul-T-Lock zárszervizre van szüksége, keressen minket bizalommal!

Cégünk a zárcsere mellett, teljes körű zárszerviz szolgáltatást is nyújt Budapest összes kerületében, illetve a főváros 20-25 km-es vonzáskörzetében, Pest megyében. Az általunk helyszínen fel- és beszerelt zárakra egy év teljes körű garanciát vállalunk, amennyiben azt mi vittük a helyszínre!

Ha probléma merül fel az izraeli zárbetéttel, zárszerkezettel kapcsolatban, hívjon minket! Minden esetben telefonon előre közöljük a zárcserével kapcsolatos költségeket!

Cégünk szakemberei várják a hívását! Az év 365 napján állunk ügyfeleink rendelkezésére! Budapest területén csak a munkadíjunkat kell megfizetni, külön kiszállási díjat nem számolunk fel!  RB Dynamic, Mul-T-Lock MT5, Interactive, Integrator, Classic, 7x7 kulcsok másolása partnerünknél, a Kulcskirályban!

Forduljon hozzánk bizalommal, minden problémát megoldunk!

Telefonszámaink: 06-30-265-5531 és 06-70-770-2942

multizár, multizár Budapest, multizárcsere, multizárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
multizár, multizár Budapest, multizárcsere, multizárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
multizár, multizár Budapest, multizárcsere, multizárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest