ZÁRSZERVIZ - CSERE SZOLGÁLTATÁSAINK BUDAPEST ÉS PEST MEGYÉBEN

MUL-T-LOCK INTERACTIVE ZÁRBETÉT

A Mul-T-Lock Interactive zárbetéttel, a gyártó cég, a tőle már megszokott és mondhatni elvárt, a legmagasabb biztonsági és minőségi elvárásoknak megfelelő terméket dobott piacra. A zárbetét szinte minden biztonsági kérdésre megadja a választ.

Az Interactive zárbetétek legfontosabb tulajdonsága, a szabadalmaztatott technológián alapuló, kulcsba integrált, úszó csaprendszer. Mindez kiegészítve a teleszkópikusan mozgó külső és belső (csap a csapban) csaprendszerrel. Ez a megoldás maximális védelmet nyújt az ismert betörési módokkal szemben. Ilyenek például a fúrás-, maghúzás-, törés-, finomnyitás- és fésűsnyitásos módszerek.

A gyártó cég a zárat úgy fejlesztette ki, hogy az csak abban az esetben nyitható, ha a kulcs behelyezéskor a speciális külső- és belső csaprendszer, kiegészítve a szabadalmazott úszó csapokkal, megfelelő pozícióba kerül a zárbetétben. Ellenkező esetben a zár nem nyílik. Az izraeli cég ezzel a technológiával is a biztonságot növelte.

Az Interactive mechanikája

A csap a csapban rendszer a finomnyitás ellen nyújt maximális védelmet. Az interaktív csap pedig az illetéktelen másolás ellen nyújt biztonságot. A zárbetét kemény edzett fémből készül, ezért nagyfokú fúrásvédelemmel rendelkezik.

Ez a zárbetét TÜV és MABISZ minősítéssel rendelkezik és széles méretválasztékban kapható. A termék belsejében lévő csapok számából adódóan az óriási variációszámnak köszönhetően, bonyolult fő- és vezérkulcsos rendszerek, továbbá azonos zárlatú rendszerek kiépítésére is kiválóan alkalmas. Gombos és vészfunkciós kivitelben is kapható.

Cégünk bátran ajánlja azoknak az ügyfeleinknek a Mul-T-Lock Interactive zárbetétet, akik ár-érték arányban magas biztonságot és jó minőségű zárat szeretnének vásárolni.

Az Interactive kulcsmásolása

A zárhoz tartozó kulcsokat csak a kódkártya felmutatásával lehet másolni. A kulcsokhoz gyárilag három darab kétoldalas, szimmetrikus, műanyag fejjel ellátott kulcs tartozik. Abban az esetben, ha Önnek több kulcsra van szüksége, cégünk ennek a kulcsnak a másolásában is az Ön segítségére lehet.

Teljes körű zárszerviz szolgáltatás

Ha Önnek bármilyen, a fentiekkel kapcsolatos zárszerviz szolgáltatásra van szüksége, keressen minket bizalommal a hét bármely napján! Diszpécserszolgálatunk szívesen áll az Ön rendelkezésére éjjel-nappal! Zárszerviz szolgáltatásunk az év minden napján, 0 és 24 óra között elérhető!

Budapest területén kiszállási díj nélkül dolgozunk, csupán a munkadíjunkat kell megfizetni. Az általunk helyszínre szállított és beszerelt Mul-T-Lock zárszerkezetekre, zárbetétekre egy év teljes körű garanciát vállalunk!

Forduljon hozzánk bizalommal, minden problémát megoldunk!

Telefon: 06-30-265-5531 és 06-70-770-2942