ZÁRSZERVIZ - CSERE SZOLGÁLTATÁSAINK BUDAPEST ÉS PEST MEGYÉBEN

MUL-T-LOCK ZÁRCSERE

Cégünk, több mint 14 éve foglalkozik zárszerviz, zárcsere szolgáltatással Budapesten és Pest megyében.

Naprakész szaktudással rendelkező szakemberekkel dolgozunk, zárszerviz szolgálatunk autói kiválóan fel vannak szerelve szerszámokkal, valamint az izraeli vállalat kiváló minőségű és színvonalú záraival áll ügyfeleink rendelkezésére. Cégünk minden hibát rögtön a helyszínen elhárít.

Azt vettük észre, hogy a zárcsere fogalmával az emberek sokszor nincsenek tisztában. Ha nem tudnak bejutni az otthonukba, szakembert hívnak, ám a zárcsere fogalma ennél jóval tágabb.

A zárcsere fontossága

Fontos felhívni arra mindenki fegyelmét, hogy ha használt lakást, házat vásárolunk, minden esetben cseréltessük ki a zárakat! Sokan úgy gondolják, hogy ez nem fontos, vagy pedig a költözködéssel már az összes energiájukat elhasználták, így erre a dologra már nem marad idejük.

Soha nem tudhatjuk, hogy a régi tulaj kinek adott kulcsot, nem hagyta-e el a kulcsát, tehát a kulcs előélete ismeretlen. Ne bízzunk meg senkiben, hiszen egy ilyen módon elkövetett betörés esetén még a biztosító sem fizet!

Amikor elengedhetetlen a zárcsere

Az új ingatlant vásárlók jogosan gondolhatják, hogy és ők lesznek az első lakástulajdonosok, minek is cseréltessenek zárat. Gondolják csak végig, hogy mennyi mesterember dolgozott az ingatlanban, a kulcs szinte vándoréletet élve kézről kézre járt, sohasem tudhatjuk kinél maradt egy extra másolat!

Abban az esetben, ha a már meglévő kulcs elveszett vagy ellopták, esetleg nem tudja hova tette, de mindenesetre a kulcskészletből hiányzik egy darab, azonnal és gondolkodás nélkül cseréltessen zárat! A zárcsere sokkal olcsóbb, mint egy betörés, nem beszélve a lelki békéről.

Ha elhagytuk a kulcsot, és nem tudunk bejutni a lakásba, kizárólag szakemberre bízzuk az ajtó kinyitását! A szakember roncsolásmentesen ki tudja nyitni az ajtót és el tudja végezni a zárcserét. Kecsegtetően hangzik, hogy a szomszéd bácsi kinyitja nekünk az ajtónkat, de a későbbiek folyamán még gondunk adódhat a dologból. Például maga után vonhat egy új ajtó beszerzését, és/vagy a teljes zárszerkezet cseréjét, melynek költsége magasabb egy zárszerelő szakember munkadíjánál.

Zárcsere a baj megelőzéseként

Abban az esetben, ha a Mul-T-Lock zárszerkezet már régi, érdemes egy zárcserével foglalkozó céget keresnünk, hogy ők megvizsgálják a zár állapotát. Néha elég egy kis karbantartást végezni és még jó pár évig működőképes lesz a zárszerkezet, zárbetét. Érdemes azt is észben tartani, hogy a zárak is folyamatosan fejlődnek. Újabbnál újabb technológiákat fejlesztenek ki a mérnökök a biztonság érdekében. Sajnos ezzel a modern technológiával nemcsak a vállalatok tartanak lépést, hanem a betörők is, akik egyre kifinomultabb módszereket használva jutnak be a lakásokba.

Cégünk minden esetben gyári csomagolású Mul-T-Lock zárszerkezetet, zárbetétet visz a zárcsere helyszínére. Ezekhez a zárakhoz általában 3 vagy 5 darab eredeti kulcs tartozik. Ha Mul-T-Lock kulcsmásolásra lenne szüksége, forduljon partnerünkhöz a Kulcskirályhoz vagy kattintson ide.

Mul-T-Lock zárszerviz szolgáltatásunk elérhető nonstop, az év minden napján Budapest összes kerületében, illetve a pest megyei régió, maximum 25 km-es vonzáskörzetében, pl. Dunakeszi, Budakalász, Szentendre, Fót, Budaörs, Érd, Törökbálint.

06-30-265-5531 és 06-70-770-2942