ZÁRSZERVIZ - CSERE SZOLGÁLTATÁSAINK BUDAPEST ÉS PEST MEGYÉBEN

MUL-T-LOCK ZÁRSZERELÉS

Zárszerelő kolléga bevonása szükséges az alábbi Mul-T-Lock zárproblémák esetén:

  • ha a zárak nem megfelelően működnek, az ajtó szorul, a zár kattog
  • ha vadonatúj zárat szeretne, esetleg szeretné megerősíteni az ajtó biztonságát egy magasabb kategóriájú, minőségibb zárbetéttel
  • ha a zárbetét már öreg, így a biztonság növelése miatt zárcsere szükséges
  • ha elhagyta a kulcsot vagy a kulcs megsérült
  • ha nagyobb biztonságot szeretne otthona védelmének érdekében.

A fenti esetekben célszerű profi szakemberrel elvégeztetni a zár szerelését, cseréjét. A zárszerelés nagyon egyszerű dolgonak tűnik. Elmegyünk, megvesszük a zárbetétet és kicseréljük. Fontos azonban tudni, hogy hiába vásárolunk egy nagyon jó minőségű zárat, zárszerkezetet, ha a zárszerelés nem megfelelően történik. A szakszerűtlen zárszerelésnek köszönhetően a zár élettartama rövidebb lesz, a biztonságról nem is beszélve. Például egy rosszul, nem szakszerűen beszerelt zár, egy kilógó zárbetét a betörők számára támadható pontot jelent. A zárvásárlásnál mindig figyeljünk, hogy a megfelelő minőségű méretű zárbetétet válasszunk!

A Mul-T-Lock ajtók esetében mindenképpen fogaskerekes zárbetétre van szükség. Ilyet külön nem lehet kapni. A fogaskereket vagy zárszaküzletben lehet felhelyezni a betétre, vagy mi ráhelyezzük a zárbetétre a műhelyünkben és már így érkezik az ügyfélhez. Ha úgy döntenek, hogy saját maguk szeretnék mindenképp megvásárolni a zárbetétet a Mul-T-Lock ajtóhoz, akkor a zárboltban pontos méretet kell megadni.

Itt kell megjegyeznünk azt is, hogy egy igazi biztonsági ajtó általában egy megfelelő minőségű zárszerkezettel van felszerelve, amit a mi esetünkben egy izraeli zárbetét hajt. Javasoljuk, hogy a fogaskerékkel hajtott zárszerkezetek, betétek szakszerű szerelése, cseréje ügyében mindig forduljanak szakemberhez! Hívjanak minket, és kollégánk a helyszínre már a felfogaskerekezett zárbetéttel érkezik!

Megelőzés zárszereléssel

A zárszerelés sokkal fontosabb dolog annál, mint ahogyan elsőre gondolnánk. A legtöbb esetben egy kis karbantartás, odafigyelés is elég ahhoz, hogy a zárak élettartamát megnöveljük. Azt tapasztaljuk, hogy az emberek túlnyomó része sajnos nem veszi komolyan a zárak karbantartását, csak utólag, amikor a probléma már megoldhatatlan. Ez javarészt a zár akadását, szétesését okozhatja. Előfordulhat, hogy emiatt nem fognak tudni bejutni az otthonukba. Ilyenkor a zárszerelő szakember, vagy egy zárszerviz cég bevonása már elkerülhetetlen.

Fontos megemlíteni, hogy a zárak sem egyik napról a másikra mondják fel a szolgálatot. Mielőtt szétesik egy zárszerkezet, már hetek óta sok-sok apró jellel jelzi, hogy valami baj van. Mindig figyeljünk ezekre a jelekre, és amennyiben a probléma továbbra is fennáll a karbantartás ellenére, hívjunk zárszerelő szakembert!

Cégünk a Mul-T-Lock zárszerelés során, elvégzi a felmerülő kisebb-nagyobb karbantartásokat is. Az a szemléletünk, hogy a zárszerelés nemcsak magából a tényleges zárcsere műveletéből áll. Véleményünk szerint, a zárszerelés a komplett karbantartást és az apróbb igazításokat is magába foglalja. A fent ismertetett szemléletnek köszönhetően a zárszerelési probléma teljes mértékben megszűnik és egy „új”, jól működő ajtót, zárat kapunk.

Amennyiben bármelyik fenti zárszerviz szolgáltatásra van szüksége, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

Diszpécser kollégáink a nap 24 órájában várják hívását!  Minden problémát mi már a telefonbeszélgetés során beazonosítunk, így egyből pontos árat mondunk az adott szolgáltatásra! Cégünk kötött, fix árakon dolgozunk! Termékeinkre és az elvégzett szolgáltatásra egy év garanciát vállalunk!

Telefonszám:  06-30-265-5531 és 06-70-770-2942