ZÁRSZERVIZ - CSERE SZOLGÁLTATÁSAINK BUDAPEST ÉS PEST MEGYÉBEN

MUL-T-LOCK ZÁRSZERVIZ

Zárszerviz szolgáltatásunk Budapesten és Pest megyében vehető igénybe, maximum 20-25 km-es vonzáskörzetig. Budapest területén külön kiszállási díjat nem számolunk fel, Pest megyében előre egyeztetett díjjal dolgozunk.

Mul-T-Lock zárszerviz szolgáltatásunk az alábbi esetekben áll ügyfeleink rendelkezésére hétfőtől vasárnapig, 0-tól 24 óráig.

  • sürgősségi ajtónyitás
  • betörés utáni helyreállítás
  • ajtóigazítás, ajtóbeállítás
  • roncsolásmentes ajtónyitás

telefonszamok

  • zárjavítás, zárszerviz, zárcsere
  • becsapódott ajtónyitás
  • védőpajzsok felszerelése
  • fő- és vezérkulcsos rendszerek készítése
  • biztonságtechnikai megoldások kialakítása

Budapesti zárszerviz szolgáltatás Önnek

Cégünknél a zárszerviz szolgáltatás magába foglalja az ajtóigazítást is. Autóink az izraeli cég teljes termékpalettájával vannak felszerelve, pl. zárbetét, zárszerkezet, pajzs, kulcskészlet, alkatrészek.

Ezáltal a helyszínen azonnal tudjuk javítani, cserélni a Mul-T-Lock zárszerkezeteit, zárbetétjeit. A betörések elkerülése érdekében biztonságtechnikai megoldásokat javasolunk, amit a helyszínen megmutatunk, és kérésre felszerelünk, pl. BARLOCK hevederzár szerelés, vagy magasabb kategóriás, interaktív zárbetétek beszerelése.

Kulcselvesztés esetén, vállaljuk a biztonsági ajtók 100%-ban roncsolásmentes kinyitását. Itt fontos kiemelnünk, hogy egy ajtónyitás, zárnyitás művelete során, mi nem flex-szel dolgozunk és nem pajszerrel, hanem az ajtó és a Mul-T-Lock zárvédő pajzs sérülése nélkül a zárbetétet fúrjuk meg. Ezt utána a helyszínen ki is cseréljük.

Ez köszönhető szaktudásunknak és a kiváló minőségű szerszámainknak. Igyekszünk minden igényt kielégíteni és gyorsan a helyszínre érni. Áraink versenyképesek a konkurencia áraival, az általunk forgalmazott termékek ára a bolti árakkal megegyezik.

Garanciális zárszerviz

Az általunk elvégzett munka minőségére és a zárak színvonalára garanciát vállalunk! Ezt bizonyítja, hogy munkáinkra és az általunk biztosított zárszerkezetekre, zárbetétekre 1 év teljes körű jótállást biztosítunk, a helyszíni számla kiállításával.

Zárszerviz szolgáltatásunkkor törekszünk a legmegfelelőbb és legkedvezőbb árfekvésű megoldást kínálni ügyfeleinknek.

Azt a szemléletet követjük, hogy ügyfeleinkkel jó viszonyt alakítsunk ki, akik megbíznak szakmai tudásunkban. Az általunk forgalmazott és leggyakrabban felszerelt Mul-T-Lock zárak mindegyike rendelkezik MABISZ minősítéssel.

Mi minden problémát a helyszínen megoldunk! Forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon: 06-30-265-5531 és 06-70-770-2942